2021-2022 Akademik Yılı Bahar Etkinlikleri Gerçekleştirildi


Girne Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettiği 2021-2022 Akademik yılı Bahar Etkinlikleri 9-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Altı güne yayılan Bahar Etkinliklerinin kampüste düzenlenen kısmında; penaltı atma, koca ayak, halat çekme, kutuda kaç şeker var?, basket serbest atış ,karaoke , 3×3 futbol, dart , satranç , langırt , tavla , canlı langırt ve sumo güreşi gibi farklı başlıklarda yarışmalar düzenlendi. Tüm hafta boyunca süren organizasyona gönüllü öğrenciler de destek verdi.

2021-2022 Bahar Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini SKS Daire Başkanı Yard. Doç. Dr Serkan Sancak’tan aldılar.

Etkinliklerde Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından Hemşirelik Haftası çerçevesinde sosyal sorumluluk projesi olarak Kemal Saraçoğlu Lösemi Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına bir kermes de düzenlendi.

Öğrencilerin kendi yaptıkları ürünleri de satarak destek verdikleri kermesin ardından düzenlenen Berk Çomunoğlu konseri yoğun ilgi görürken katılımcılara keyifli anlar yaşattı.
Bahar etkinliklerinin son gününde ise öğrenciler Yeşilırmak Köyü’ne gerçekleştirilen geziye katıldılar. Çilek toplayarak arkadaşlarıyla birlikte zaman geçiren öğrenciler eğitim yılının kalan bölümü için de enerji depoladıklarını dile getirerek bu tür faaliyetlerin sürmesini istediklerini ifade ettiler.